Kamer boeken bij Hotel Gilze - Tilburg

Onze gasten beoordelen ons met een

8,7
uit 24262 betrouwbare beoordelingen
corona maatregelen hotel tilburg

Veilig en vertrouwd

Hotel en terrassen geopend!

Onze hotelkamers en terrassen zijn geopend! Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen.  Bekijk hier de actuele regelingen. 

buiten wellness met luxe suites

coming soon:

Wellnesstuin

Einde zomer verwachten wij onze wellnesstuin met 15 aangrenzende luxe wellness kamers en wellness suites op te leveren! bekijk de sneak preview:

Afhaalgerechten van der valk

Toekan to Go: afhalen & bezorgen

Onze keuken thuis of op de kamer!

Dagelijks kunt u onze heerlijke gerechten bestellen via onze bestelservice 'Toekan to Go' en afhalen in het hotel. Bezorgen doen we ook binnen een aantal postcode nummers in de regio! Bekijk ook de mogelijkheden van Toekan to Go op de hotelkamer!

Kamers Valk Gilze Tilburg overnachten

Kamers

Overnachten bij Hotel Gilze-Tilburg

Kom heerlijk overnachten bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Grootste van de hotels Tilburg A58 en regio. U heeft keuze uit 227 hotelkamers, suites en appartementen in diverse luxecategorieën.

Vergaderen

business & pleasure

Vergaderen en feesten in het groen

Het hotel, strategisch in het groen gelegen tussen Tilburg en Breda, beschikt over 16 goed uitgeruste zalen. Voor zowel zakelijke als feestelijke events. Van vergadering, training, brainstorm sessies, product presentatie tot recepties, feesten en bruiloften. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden. 

Virtual tour van der valk gilze tilburg

Virtual Tour

Binnenkijken in ons hotel

Neem een virtueel kijkje in ons hotel. Van jacuzzi tot aan privé-bioscoop, onze suites zijn uniek. Bekijk alvast de kamers & suites, het restaurant, onze faciliteiten en meer. Een unieke kans om van tevoren het hotel te bekijken. Voor een compleet verzorgd verblijf bekijkt u onze arrangementen en uiteraard onze populaire Hotel & Efteling-arrangementen.

Valk Loyal voordelen

VALK ACCOUNT

Voordelen van Valk Loyal

  • € 5,- sparen per nacht op een kamer of suite
  • € 2,50 sparen per persoon op een arrangement, non-refundable of last-minute
  • Gratis consumptie bij aankomst

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten