Activiteitenagenda

LIVE COOKING: de wildseizoen editie

02 nov 2019,
18:30 uur

€ 42,50 p.p.

€ 19,00 per kind

Tilburg

 Op zaterdag 2 november organiseren wij een speciale editie van ons LIVE COOKING: Gerrits fine dining buffet welke volledig in het teken van het wildseizoen staat! : deze bijzondere wildavond in 'live cooking buffetvorm' waarbij culinaire smaakbeleving centraal staat, kent een grote diversiteit aan overheerlijke wildgerechten. Te denken valt dan o.a. aan hazenpeper, hertenbiefstukjes, hazenbouten, gerookte eendenborst, kangaroe en struisvogelfilets en vele andere wildspecialiteiten. Deze gerechten worden natuurlijk vergezeld van bijpassende garnituren zoals chutneys, aardappelgratins, purree, rode kool, spruitjes en vele andere heerlijkheden welke men kent van Gerrit's fine dining buffet.  Naast de live bereidingen, kiest u zelf alle heerlijkheden van het buffet. De wildavond wordt afgesloten met een keuze uit de niet te versmaden desserts. Drankjes zijn inbegrepen: bier/fris/wijn/sappen/binn. gedistilleerd/koffie/thee. 

                                    'Een do not miss voor wildliefhebbers!'

online reserveren / of T: 0161-454951

TIP: deze avond is ook als aantrekkelijk geprijsd arrangement te boeken met twee overnachtingen! Zie onderstaand