Wij hanteren aangescherpte maatregelen:

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen. Onze hotelkamers zijn geopend.

Overnachtende hotelgasten kunnen onder reservering dineren in ons sfeervolle “pop-up restaurant” of in de lounge en bij goed weer op het terras.  Ook onze hotelbar is louter toegangkelijk voor overnachtende hotelgasten. 

Toucan Health Club en ons Casino zullen voorlopig, tot nader order gesloten zijn. Ons zwembad echter is al wel open, onder vooraf reserveren.  

Alléén digitale betaling mogelijk momenteel.

Hotelgasten kunnen genieten van ons aangepaste ontbijtbuffet tijdens de volgende tijden:

maandag t/m vrijdag van 06.30 tot 10.00 uur
zaterdag en zondag van 07.30 tot 10.30 uur

Ons hotel beschikt in de lobby over een mini market alwaar men drankjes kan verkrijgen en pizza's kan klaarmaken als ook take away. Niet-overnachtende hotelgasten kunnen een scala aan heerlijke gerechten en menu's afhalen via onze drive thru of thuisbezorgd krijgen in de directe regio (zie onderstaande button Toekan to Go). 

Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan beheersing van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig te zijn.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM. Voor vragen vanuit veiligheidsregio's, ziekenhuizen en / of calamiteitsdiensten, deze kunnen contact opnemen via 06-27014656

Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar onze receptie T 0161-454951 / receptie@hotelgilzetilburg.nl 

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk

afhaalgerechten Toekan to Go