Van der Valk Hotels hanteert aangescherpte maatregelen

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen. Ons hotel zal daarom gesloten zijn tot 6 april aanstaande. 

Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan beheersing van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig zijn bij het herstel in de periode daarna.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM. Voor vragen vanuit veiligheidsregio's, ziekenhuizen en / of calamiteitsdiensten, deze kunnen contact opnemen via 06-27014656

Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar onze receptie T 0161-454951 / receptie@hotelgilzetilburg.nl 

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk