Spare Time

Boutique Bowling & Events

Zoek je een gezellige activiteit in de regio Tilburg-Breda met vrienden, familie of gewoon met z’n tweetjes? Recentelijk is Spare Time: Boutique Bowling & Events geopend: een Van der Valk hotel met bowlingbaan!

Spare Time is de nieuwste faciliteit in Van der Valk Resorthotel Gilze -Tilburg en bestaat uit vier ‘top of the line’ bowlingbanen, waarvan twee ‘classic lanes’. Daarnaast beschikt de bowlingbaan over VIP, waarvan één hyperbaan, die je helemaal privé voor jezelf kunt boeken. 

De bowlingbaan bestaat uit diverse gezellige ruimtes, waar je naast bowlen, ook een play room met shuffle board en airhockey aantreft. Spare Time is méér dan gewoon een uurtje bowlen; zo is de ambiance door de prachtige aankleding verrassend en geheel anders dan je van een ‘gewone’ bowlingcentra gewend bent.

In Spare time kunt u naast bowlen en uitgaan ook genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast kunt u bij Spare Time ook terecht voor groepen en zakelijke uitjes. Grenzend aan de bowlingbanen hebben we namelijk de ‘State of the Art’ feestzaal, waardoor het mogelijk is om een feestelijk event te verzorgen. Leuk om te combineren met uw zakelijke evenement en goed voor de team spirit! De bowlingbanen zijn zowel te boeken voor gasten van het hotel, als niet-hotelgasten.