HOTEL GILZE TILBURG IS OPEN

Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg is geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met deze maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Gilze - Tilburg.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Wij hanteren navolgende maatregelen:

De faciliteiten in onze hotels zijn deels gesloten om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op dezelfde plekken. 

Hotelkamers & Suites
De kamers en suites zijn gewoon geopend en zijn boekbaar via onze website of via de receptie: 0161-454951 

Ontbijt
Het uitgebreide live cooking ontbijtbuffet is in zijn oorspronkelijke hoedanigheid gesloten, maar men kan bij de receptie een compleet en smakelijk afhaalontbijt verkrijgen. 

maandag t/m vrijdag van 06.30 tot 11.00uur
zaterdag en zondag van 08.00 tot 11.00 uur

Restaurant & hotelbar
Ons compleet vernieuwde restaurant en de hotelbar zijn tot nadere berichtgeving gesloten. 

Fitness & Wellness
Onze Toucan Health Club is vanwege Overheidsbepalingen tot nadere berichtgeving gesloten.

Zalen
Op grond van de vigerende regelgeving zijn onze zalen alleen open voor bedrijfsnoodzakelijke bijeenkomsten / vergaderingen. Contacteer voor de details onze afdeling banqueting: events@hotelgilzetilburg.nl 

afhaalgerechten Toekan to Go


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen metmede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het restaurant ten behoeve van onze hotelgasten zijn tot nadere berichtgeving gesloten. Wel kan men afhaalmaaltijden verkrijgen via de receptie (ook via infoscreen op de kamer).

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd wordt. 
Van der Valk hotel Gilze-Tilburg is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Roomservice is momenteel niet mogelijk maar men kan wel afhaalmaaltijden verkrijgen en onze mini market is 24/7 geopend.