HOTEL GILZE TILBURG

Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg is geopend en we hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig, vertrouwd en onvergetelijk verblijf bij ons!

Belangrijk om te weten:

De faciliteiten in onze hotels zijn weer geopend! Wel vragen wij u om vooraf eventjes te reserveren. 

Hotelkamers & Suites
De kamers en suites zijn boekbaar via deze website of via de receptie: 0161-454951 

Ontbijt
Het uitgebreide live cooking ontbijtbuffet is geopend! Graag vooraf reserveren.  

maandag t/m vrijdag van 06.30 tot 10.30uur
zaterdag en zondag van 07.00 tot 11.00 uur

Terrassen
Onze terrassen zijn bij goed weer dagelijks open. Maximaal 4 personen óf 1 huishouden per tafel met uiteraard inachtneming van de overige geldende coronamaatregelen. Reserveren: 0161-454951

Restaurant & hotelbar
Ons restaurant en hotelbar zijn vanaf 5 juni weer geopend, wel geldt een maximale capaciteit van 50 personen per ruimte. Reserveren: 0161-454951

Fitness & Wellness
Onze Toucan Health Club faciliteiten zijn onder vooraf reserveren geopend.

Zalen
Op grond van de vigerende regelgeving zijn onze zalen geopend voor bijeenkomsten / vergaderingen. Contacteer voor de details onze afdeling banqueting: events@hotelgilzetilburg.nl 

afhaalgerechten Toekan to Go


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen metmede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Dit geldt ook voor eet- en drinkgelegenheden binnen in het restaurant (graag wel even reserveren). Ook kan men afhaalmaaltijden verkrijgen via de receptie (ook via infoscreen op de kamer) en zijn onze terrassen buiten geopend. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd wordt. 
Van der Valk hotel Gilze-Tilburg is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken.