Inpaklijst vakantie

Bent u van plan om op vakantie of een weekendje weg te gaan, maar weet u niet zeker wat u moet inpakken? Zoek niet verder! Er is niets erger dan aankomen op uw bestemming en u realiseren dat u iets belangrijks bent vergeten. Of het nu gaat om een actieve vakantie, zoals een fietsvakantie of een relaxt weekendje weg, zorg ervoor dat u niets vergeet met de vakantie inpaklijst!

Kleding en accessoires
Zorg dat u tijdens uw vakantie of weekend weg kleding meeneemt die geschikt zijn voor de bestemming en de activiteiten die u plant. Controleer ook het weerbericht voordat u kleding inpakt, zodat u niet te veel of te weinig kleding meeneemt. Daarnaast is het altijd slim om een extra kledingstuk mee te nemen voor het geval uw kleding vies wordt of kapot gaat.  Denk bij het inpakken van kleding en accessoires aan het volgende:

⃞      Korte broek

⃞      T-shirts

⃞      Tops

⃞      Jurken/rokjes

⃞      Lichtgewicht broeken

⃞      Jeans/denim shorts

⃞      Vest/licht jasje

⃞      Badkleding

⃞      Schoenen: sandalen/sneakers

⃞      Hoed

⃞      Zonnebril

⃞      Strandtas/tas

⃞      Dag rugzak

Toiletartikelen en hygiëneproducten
Het is essentieel dat u alle toiletartikelen en hygiëneproducten inpakt die u tijdens uw vakantie of weekend weg nodig hebt. Douche artikelen als shampoo, conditioner en douchegel zijn al aanwezig in het hotel. Vink de volgende artikelen af op uw inpaklijst:

⃞      Tandenborstel en tandpasta

⃞      Floss

⃞      Mondwater

⃞      Lichaamslotion

⃞      Zonnebrandcrème

⃞      Deodorant

⃞      Make-up en cosmetica

⃞      Haarborstel

⃞      Voorgeschreven medicijnen

Essentiële documenten en elektronica 
Zorg ervoor dat alle noodzakelijke documenten meeneemt en op een veilige plaats bewaard, zodat u ze gemakkelijk kunt terugvinden. Het is ook aan te raden om elektronica mee te nemen, zodat u contact kunt houden met uw geliefden thuis of zelfs wat werk kunt doen terwijl u op vakantie bent. Vink het laatste lijstje af en u bent klaar voor vertrek! 

⃞      Paspoort/ID-kaart/rijbewijs

⃞      Reisverzekering

⃞      Reserveringsbevestiging

⃞      Creditcards/debet kaarten

⃞      Contant geld

⃞      Mobiele telefoon

⃞      Laptop/tablet

⃞      Opladers

Dus, waar wacht u nog op? Inpakken! Met onze handige vakantie inpaklijst, hoeft u alleen nog maar te genieten. Kom tot rust en geniet van alles wat uw bestemming te bieden heeft.

Op zoek naar een ideaal verblijf tijdens uw vakantie?

Bekijk nu onze mogelijkheden