Kinderen

Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor onze jongste gastjes  hebben wij een verrassend veelzijdige menukaart samengesteld: de Van der Valk Wereldeters-kaart. Met avontuurlijke gerechten worden de kinderen uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.  Kinderen kunnen zich bij ons ook uitstekend vermaken in onze speciale kids corner, ons speeltuintje of in het grote Speelbos!

Eten als een kind uit een ver land
Timo Toekan maakt samen met de kinderen reizen naar landen als Mexico, Hawaï, Indonesië, Italië en vanzelfsprekend ook Nederland. Timo vertelt bij ieder gerecht iets leuks.  Deze spannende reizen, veranderen ieder half jaar  zodat het altijd verrassend blijft. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje, of reserveer een tafel!

Het boek 'Wereldeters'
Onze kindermenukaart is geïnspireerd op het bekende boek van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol grappige weetjes en leuke verhalen over verschillende landen in de wereld met heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk vestigingen. Klik hier voor meer informatie over dit boek.

Kids Rights
Wij willen ook iets betekenen voor kinderen die het minder goed hebben. Daarom steunen wij de organisatie KidsRights , een organisatie die opkomt voor de positie van kwetsbare kinderen in de wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid-Afrika. Lees meer over Van der Valk en KidsRights.

Bekijk hier de Wereldeters menukaart.