culinaire activiteitenagenda
asperges_ham

Aspergeseizoen / Aspergerechten

14 apr 2018 - 24 jun 2018

€ 33,50 p.p.

Gilze-Tilburg

Het aspergeseizoen bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg is in volle gang. Kom genieten in ons restaurant van dit witte goud! We hebben de asperges in diverse varianten, waaronder natuurlijk asperges op Vlaamse wijze met gekookt eitje, krielaardappeltjes en boterjus, maar ook diverse andere niet te versmaden varianten.

A S P E R G E K A A R T


VOORGERECHTEN

Salade gravlax | verse zalm | witte asperges
€ 13,50

Trio van asperge | aspergesoep | gefrituurde asperge | vadouvan | gemarineerde asperge
€ 12,50

Aspergesoep
€ 6,95


HOOFDGERECHTEN

Malse biefstuk van sucade | doperwtenpuree | asperges | truffeljus
€ 24,50

Gebakken zwaardvis | asperges | kreeftensaus
€ 24,50

Asperges à la Flamande | krieltjes | ambachtelijke gekookte achterham | gekookt eitje
€ 19,95

Asperges | als bijgerecht te bestellen bij alle gerechten
€ 8,00


NAGERECHTEN

Koffie compleet | zoete lekkernijen | klein borreltje
€ 7,95

Reuzemacaron | crème Suisse | aardbeien | aardbeiensorbetijs
€ 9,50

Dutch coffee
€ 7,95

  Ook verkrijgbaar als 3-gangen keuzemenu voor 33,50 p.p.