culinaire activiteitenagenda
chef-gerecht-culinair-pepermolen-keuken-restaurant

SEIZOENSMENU

13 feb 2018 - 31 mrt 2018

€ 32,50 p.p.

€ 32,50 seniorenprijs

Gilze-Tilburg

VOORGERECHTEN 

Gerookte zalm Rouleau | crab | roomkaas

€ 13,95

Vitello tonato | kalfsrosbief | tonijnmayonaise | kappertjes | zongedroogde tomaten

€ 13,95

 

HOOFDGERECHTEN

Saltimbocca | kalfsentrecôte | tomatensalsa | salie | mozzarella | serrano ham

€ 23,95

 Kabeljauw | gamba spies | sereh | lamsoren | saffraan champagnesaus

€ 21,50

 

 NAGERECHTEN

Trio van witte chocolade | crème brûlée van vanille en witte chocolade |

witte chocolade ijs | witte chocolade pindarotsjes

€ 8,50

Nougatine parfait | verse caramelsaus

€ 7,50

 ALS DRIEGANGENMENU € 32,50