Live cooking

LIVE COOKING: Gerrits fine dining buffet

Nieuw in 2019, iedere zaterdag: Gerrits fine dining Buffet.  ”Live” bereiden onze koks voor u  de heerlijkste gerechten; vers en onbegrensd!

STARTERS
Verschillende soepen met rijke garnituren en vers, knapperig gebakken bruin en witbrood. Ruime verscheidenheid aan luxe voorgerechtjes waaronder Hollandse garnalen, gerookte paling, carpaccio, charcuterie. Verrukkelijke koude gerechten zoals gerookte (dry salted) zalmfilet, gerookte rib eye, krabsalade, vitello tonato en verse mesclun of rucola met buffelmozzarella en zongedroogde tomaatjes en natuurlijk diverse huisgemaakte salades.

LIVE COOKING
U wordt ter plaatse voorzien van de meest overheerlijke, steeds wisselende, live bereide vlees- en visspecialiteiten, zoals botermalse sukade, diverse vleesspiezen, of dagverse steedsn wisselende vissoorten o.a., naargelang de seizoenen: sliptongfilets en kabeljauwfilets, verse zalm of zeebaars. Alles met bijpassende sausjes. In het aspergeseizoen kunt u genieten van diverse aspergespecialiteiten. Ook ontbreken onze beroemde sushi en à la minute voor u gesneden sashimi van tonijn, zalm of zwaardvis niet. Uit de chafing dishes kunt u daarnaast een uitgebreide keuze maken uit warme luxe gerechten met vele vlees- vis- en vegetarische heerlijkheden en side dishes zoals bijvoorbeeld  ‘home made’ spare ribs, diverse soorten smakelijke pasta's en roseval aardappeltjes. Bijzonder en onderscheidend is ook ons curry-eiland met o.a. gamba-curry, curry met botermals kipdijenvlees en gewokte runderhaaspuntjes.   

De koks en het bedienend personeel, verantwoordelijk voor het grote succes van Gerrits fine dining buffet, zullen daarnaast doorlopend langs de tafel gaan met steeds wisselende delicatessen waarmee zij u kennis willen laten maken. Zo zult u het live cooking als een waar culinair avondje uit ervaren!

Het live cooking concept speelt steeds in op de seizoenen met dagverse producten. Zo zult u bijvoorbeeld in de winter ook kunnen genieten van verschillende wildspecialiteiten en als het seizoen aanbreekt van het ‘witte goud’ zullen wij diverse aspergevarianten bereiden, in de zomer weer zomerse delicatessen…..

DESSERT
Genieten van lekkernijen zoals voor u gebrande crème brûlée , ruime keuze uit zoete delicatessen bereid door meesterpatissiers, vers fruit,  heerlijk schepijs en ijstaarten, Italiaanse Tiramisu, witte mousse met rood fruit en natuurlijk een mooie kaasplank.

Té uitgebreid om allemaal op te noemen; fine dining zoals Gerrit van der Valk het bedoeld heeft! 

PRIJS inclusief drinks all-in !*
€ 42,50 | volwassentarief, vanaf 13 jaar*
€ 19,-    | kindertarief, vanaf 4 jaar
Duur: 2 ½ uur onbegrensd genieten 

*drinks all-in inbegrepen: tafelwater, sappen koffie, thee en aan tafel geserveerd: bier, fris, wijn, binn. gedistilleerd

AANVANGSTIJDEN
Iedere zaterdag aanvang: 18.30 of 19.00*
2 ½ uur onbegrensd genieten 

* Met de Kerstdagen hebben wij extra edities van Live Cooking. Deze kennen afwijkende aanvangstijden.

reserveren

of T: 0161-454951 (vergeet niet de gewenste aanvangstijd / datum door te geven)

bekijk ook: live cooking arrangement