Culinaire kalender
tournedos van de steen

botermalse tournedos, Chateau Briand, kalfsentrecôte of tonijn van de steen

Bereid zelf uw tournedos of tonijn op een van onze gloeiend hete stenen. Op een speciaal daarvoor bestemd plateau, presenteren wij u een gloeiend hete steen met daarop een tournedos of tonijn met kruiden. U gaart en snijdt zelf uw vlees of vis. Op deze manier wordt er geen boter of olie gebruikt en eet u een heerlijk stuk vlees of vis op de meest gezonde wijze!

U heeft de keuze uit:

Chateaubriand van de steen | ± 475 gr | voor twee | twee sauzen naar keuze 
€ 55,75

Steak Lovers van de steen | ± 675 gr |Rib eye | tournedos | diamanthaas |
voor twee personen | twee sauzen naar keuze  

€ 65,- 

Rib eye van de steen | graan gevoerd | black angus | 
voor twee personen | twee sauzen naar keuze  

325 gram € 48,95 


Tournedos van de steen | champignon | ui | saus naar keuze 
€ 25,95


Tournedos Rossini | kleine eter | ca 150 gr | gebakken ganzenlever | truffelmadeirasaus  
€ 26,50


Kalfsentrecôte van de steen | champignon | ui | truffeljus | geschikt voor de kleine eter
€ 23,95

Yellow fin tonijn van de steen | zeewiersalade | wasabi | sojasaus
€ 27,25

Reserveer vast uw tafel online

Bekijk ook de overige activiteiten van onze culinaire kalender