Culinaire kalender
Vaderdagbrunch bij Van der Valk

Brunchbuffet voor Vaderdag 17 juni

Op zondag 17 juni wordt papa in het zonnetje gezet bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg met een grandioze Vaderdagbrunch in buffetvorm. Onbeperkt genieten van een keur aan gerechten (en incl. drankjes). Naast heerlijke huisgemaakte pasteitjes, soep en een diversiteit aan broodsoorten met gevarieerd hartig en zoet beleg, bestaat de zondagsbrunch uit:

Uitgebreid koud buffet met o.a.:
Gerookte paling, makreel, forel, haring met uitjes, carpaccio, Ardennerham met meloen, garnalen, gepocheerde hele zalm, verschillende verse vis- en vleessalades, koude sauzen.

Rijk warm buffet met o.a. :
Van der Valk specialiteiten, gehaktballetjes met zigeunersaus of pindasaus , kipmedaillons met kerriesaus, spare ribs, shoarma,  drumsticks, zalm met pestosaus, kibbeling, pangafilet, verse groenten met aardappelgarnituren, bami/nasi en vele andere niet te versmaden gerechten.

Feestelijk dessertbuffet:
Met verschillende soorten bavarois en ijs, vruchten, patisserie.

€ 32,50 pp incl. dranken (binnenlands assortiment)
kinderen 0-3 gratis
kinderen 4-12 50%

Aanvang 12.00h

Vooraf reserveren aanbevolen

Reserveer vast uw tafel online