Culinaire kalender

Wildseizoen

Het heerlijke wildseizoen is in volle gang @hotelgilzetilburg! Dat betekent genieten van overheerlijke wildgerechten zoals hazenpeper, hertenrugfilet en diverse andere niet te missen gerechten!

               

WILDKAART
OOK VERKRIJGBAAR ALS 3-GANGEN KEUZEMENU VOOR € 34,95

Voorgerechten

Seizoenssoep | vraag één van onze medewerkers     
€ 6,95


Wildproeverij | hertencarpaccio | gerookte wildzwijnham |
gerookte eendenborst | wildpaté | klein seizoenssoepje
€16,50

Seizoenssalade | pompoen | shiitake | rode ui | zonnebloempitten |
feta| noten | balsamico-honingdressing 
€ 11,95

 

Hoofdgerechten

Hazenpeper | aardappelpuree | rode kool       
€ 19,95

Hertenbiefstuk | spruitenstamppot | peultjes | bospaddestoelen | wildsaus
€ 22,95

Wild duo | kangoeroebiefstuk | wildzwijn medaillons | zoete aardappel
| papayachutney | peperwildsaus
€ 22,95


Hertenchateaubriand van de steen
| seizoensgroente | wildsaus | peperwildsaus
€ 32,50 PP (per 2 personen te bestellen)

 

Desserts

Cappuccino-mokka opera cake | chocolade | ganache | framboos | mokka-ijs 
€ 8,50

Apfelstrudel | kaneelijs | warme vanillesaus | slagroom
€ 7,95

OOK VERKRIJGBAAR ALS 3-GANGEN KEUZEMENU VOOR € 34,95* 
*Bij de hertenchateaubriand rekenen wij een toeslag van € 7,50 pp