Culinaire kalender

uitgebreid brunchbuffet op zondag

Iedere zondag vanaf 12.00 (of 12.30) tweeënhalf uur lang is er de mogelijkheid te genieten van een brunch-buffet in het restaurant van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Het woord brunch is een combinatie van de woorden "breakfast" en "lunch" en zo heeft de culinaire samenstelling van de brunch van beiden het beste. Zwemmen voor de kinderen tijdens de brunch is gratis (dit even melden bij de receptie). Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen in deze onbeperkte buffetten*.

Naast soep, overheerlijke huisgemaakte pasteitjes en een assortiment van broodsoorten met gevarieerd zoet- en hartig beleg, bestaat de zondagsbrunch uit:

Verrukkelijk koud buffet met onder andere:
Gerookte makreel, gerookte paling, gerookte forel, haring met uitjes, carpaccio, ham met meloen, gepocheerde hele zalm, garnalen, verschillende verse vis- en vleessalades en diverse koude sauzen.

Rijk gevuld buffet met warme gerechten met onder andere:
Van der Valk specialiteiten, gehaktballetjes met pindasaus of zigeunersaus, spare ribs, shoarma, kipmedaillons met kerriesaus, drumsticks, zalm met pestosaus, kibbeling, pangafilet, verse groenten met aardappelgarnituren, nasi/bami en vele andere heerlijkheden.

Overdadig dessertbuffet:
Met verschillende ijssoorten, bavarois, vruchten en patisserie. 

Prijs zondagsbrunch:
Volwassenen:          € 25,50* pp
Kinderen 4 t/m 11:   € 12,75* pp

Aanvang: 12.00 óf 12.30 (bij reservering gewenste aanvangstijd aangeven)
Duur:        tweeënhalf uur

*Wenst u de brunch uit te breiden met een "drinks all in package" (incl. bier/fris/wijn/binnenlands gedistileerd), dan zijn de prijzen als volgt:
Volwassenen:        € 33,50 pp 
Kinderen 4 t/m 11: € 16,75 pp 

online reserveren

 > kies voor "zondagsbrunch drinks all in" als u uw brunch uit wilt breiden incl bier/fris/wijn/binnenlands gedistilleerd

* Op feestdagen hebben wij speciale brunches. Prijzen kunnen dan afwijken (zie onze culinaire kalender). Bovenstaande gerechten zijn slechts een opsomming; sommige gerechten kunnen gewijzigd worden naargelang de seizoenen.