Restaurants
Kerst in Hotel Gilze-Tilburg
RESERVERINGSVOORWAARDEN MET KERST (KLIK HIER)

ALGEMEEN

 • Wij verzoeken u vriendelijk uw reserveringsbevestiging binnen 1 week voor akkoordte retourneren om de reservering definitief te bevestigen.
  Als u deze bevestiging per e-mail ontvangt, kunt u deze mail met 'akkoord' beantwoorden.
  Wij willen u erop attenderen dat het akkoord geven noodzakelijk is, anders zijn wij gerechtigd uw reservering te annuleren.
 • Conform de Corona maatregelenvanuit de Rijksoverheid dient u bij uw reservering aan te geven uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat, inclusief de samenstelling van deze huishoudens.
 • Zolang de overheidsmaatregelen betreffende Corona gelden, houden wij ons ook aan de 1,5 meterafstand tussen verschillende huishoudens.
 • 100% vooruitbetalenis noodzakelijk. Wij vragen u om binnen 2 weken de vooruitbetaling te voldoen. Wanneer wij deze niet hebben ontvangen behouden wij  het recht om de reservering te annuleren. Graag vragen wij u, om u aan het gereserveerde tijdsblok te houden en zich niet eerder of later dan 5 minuten voor aanvang van het tijdsblok te melden.
 • Heeft u allergieën of dieetwensen verzoeken wij u dit uiterlijk 1 week voor aankomst door te geven.

ANNULERINGSVOORWAARDEN FEESTDAGEN

 • Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 december 2020, uw vooruitbetaling wordt aan u overgemaakt per bank
 • Voor annuleringen/wijzigingen van 1 december tot 9 december 2020 wordt 10% van de reserveringswaarde in rekening gebracht, restant wordt aan u overgemaakt per bank
 • Voor annuleringen/wijzigingen tussen 9 december en 16 december 2020 wordt 25% van de reserveringswaarde in rekening gebracht, restant van de vooruitbetaling wordt uitgekeerd in cadeaubonnen te besteden bij Hotel Gilze-Tilburg
 • Voor annuleringen/wijzigingen tussen 16 december en 23 december 2020 wordt 50% van de reserveringswaarde in rekening    gebracht, restant van de vooruitbetaling wordt uitgekeerd in cadeaubonnen te besteden bij Hotel Gilze-Tilburg
 • Voor annuleringen/wijzigingen na 23 december 2020 geldt geen restitutie

Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen in ons restaurant tijdens deze bijzondere feestdagen.

Indien u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.

Met gastvrije groet, 

Team Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

 

Culinaire Kerst

Bij Van der Valk zijn de Kerstdagen altijd een waar culinair festijn! Wij starten met ons gastronomische Kerstprogramma al op Kerstavond 24 december. Vanzelfsprekend zitten ook de overdadige Kerstbrunches op beide Kerstdagen in het programma en onze 3- of 4-gangen Kerstmenu's, waarbij u kunt kiezen uit diverse heerlijke gerechten! Nieuw is de kersteditie van ons LIVE COOKING: Gerrits fine dining buffet; zowel op beide Kerstdagen als met Oudjaar! Bekijk al onze Kerstactiviteiten voor een heerlijke culinaire invulling van misschien wel de gezelligste periode van het jaar. Niet alleen tijdens de Kerstdagen, maar ook gedurende de gehele Kerstvakantie! Bekijk via bovenstaande link ook onze reserveringsvoorwaarden welke met de feestdagen van toepassing zijn.