Restaurants

Brunchen bij Van der Valk

Vanwege de nieuwe (tijdelijke) verstrengde maatregelen i.v.m. COVID-19, kunnen wij deze culinaire activiteit momenteel niet plaats laten vinden tot nader berichtgeving. Wij hopen u echter weer spoedig te mogen verwelkomen tijdens onze Zondagsbrunches; houd u onze website in de gaten! 

Hotel Gilze-Tilburg presenteert elke zondag vanaf 12.00 en 12.30 en 13.00  tweeënhalf uur lang, in het restaurant haar wijd en zijd bekende live cooking zondagsbrunch; voor de gehele familie, vriendengroep, vereniging of gewoon met z'n tweetjes. Vanuit ons geheel vernieuwde restaurant, veelzijdig opgestelde buffeteilanden met diverse warme en koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De live cooking zondagsbrunch is tevens inclusief een drinks all in package: koffie/thee/zuivel/sappen/tapbier/fris/wijn. U kunt genieten van de volgende lekkernijen:

  • Een scala aan warme gerechten met meerdere culinaire Van der Valkspecialiteiten
  • Een uitgebreid assortiment van luxe broodsoorten met gevarieerd beleg
  • Dagsoepen vanaf het buffet
  • Buffeteilanden met koude voorgerechten met o.a. een rijke keuze uit diverse vlees- en vissoorten en salades
  • Voor de kinderen een variatie aan diverse gerechten
  • Heerlijke desserts bereid door meester-patissiers

Het assortiment wisselt regelmatig en wordt aangepast aan de seizoenen. 

Zwemmen voor de kinderen tijdens de brunch is gratis, gelieve zich daartoe vooraf te melden bij de receptie. Kinderen onder de 1,40 m, alleen onder begeleiding van een volwassene.

Volwassenen:        € 29,95 pp
65+:                       € 27,45
Kinderen 4 t/m 12: € 14,95
Kinderen 0-3: gratis

Aanvangstijden: 12.00 óf 12.30 óf 13.00 (bij reservering aangeven)
Duur:        tweeënhalf uur onbegrensd genieten

Reserveer een tafel 

* Tijdens feestdagen hebben wij speciale brunches; prijzen wijken dan af (zie ook de culinaire activiteitenkalender)

Ons hygiëneprotocol inzake Corona