Restaurants

Brunchen bij Van der Valk

Vanaf 16 augustus ontvangen wij u weer graag voor de zondagsbrunches in onze geheel vernieuwde  ruimte met nieuwe buffeteilanden.  

Hotel Gilze-Tilburg presenteert elke zondag vanaf 12.00 en 12.30 en 13.00  tweeënhalf uur lang, in het restaurant haar wijd en zijd bekende live cooking zondagsbrunch; voor de gehele familie, vriendengroep, vereniging of gewoon met z'n tweetjes. Veelzijdig opgesteld buffeteilanden met diverse warme en koude vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De live cooking zondagsbrunch is tevens inclusief een drinks all in package: koffie/thee/zuivel/sappen/tapbier/fris/wijn. U kunt genieten van de volgende lekkernijen:

  • Een scala aan warme gerechten met meerdere culinaire Van der Valkspecialiteiten
  • Een uitgebreid assortiment van luxe broodsoorten met gevarieerd beleg
  • Dagsoepen vanaf het buffet
  • Buffeteilanden met koude voorgerechten met o.a. een rijke keuze uit diverse vlees- en vissoorten en salades
  • Voor de kinderen een variatie aan diverse gerechten
  • Heerlijke desserts bereid door meester-patissiers

Het assortiment wisselt regelmatig en wordt aangepast aan de seizoenen. 

Zwemmen voor de kinderen tijdens de brunch is gratis, gelieve zich daartoe vooraf te melden bij de receptie. Kinderen onder de 1,40 m, alleen onder begeleiding van een volwassene.

Volwassenen:        € 29,95 pp
65+:                       € 27,45
Kinderen 4 t/m 12: € 14,95
Kinderen 0-3: gratis

Aanvangstijden: 12.00 óf 12.30 óf 13.00 (bij reservering aangeven)
Duur:        tweeënhalf uur onbegrensd genieten

Reserveer een tafel 

* Tijdens feestdagen hebben wij speciale brunches; prijzen wijken dan af (zie ook de culinaire activiteitenkalender). In de maand juli hebben we geen zondagsbrunch vanwege verbouwingswerkzaamheden

Ons hygiëneprotocol inzake Corona