Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

frans-internationale keuken

à la carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kent een zeer gevarieerde keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. 

In onze buffetruimte treft men een opstelling van de meest vooruitstrevende apparatuur zoals het wok- en sushi-eiland, houtskoolgrill, rookoven, Cool spots met vriesbeneveling voor de koude etenswaren en vele andere noviteiten. Geniet onbegrensd van onze live cooking concepten.

In onze Lobby-bar kunt u ontspannen en genieten van een drankje of een hapje. Deze schitterende hotelbar grenst aan de serre tussen lobby en restaurant en draagt de naam “Nicholson Bar” naar de beroemde acteur Jack Nicholson. De bar kent een kleine kaart met o.a. 'petit ontbijt' (8.00-12.00), fingerfood, dinergerechten (17.00-22.00) en late night gerechtjes tot 23.30.

ontbijten bij van der valk

start your day...

Live Cooking Ontbijtbuffet!

Ons live cooking ontbijtbuffet is het meest uitgebreide uit de regio! Wij zeggen dan ook altijd: "start your day with our breakfast buffet". Vanuit onze open buffetkeuken geniet u van een keur aan heerlijke ontbijt items. Doordeweeks van 07.00 tot 10.30 uur en op zaterdag & zondag van 08.00 tot 11.00 uur. Oók te boeken voor niet-hotelgasten. 

Vergadering, training, feest....?

Onze 16 zalen

Wilt u een evenent organiseren zoals een vergadering, product presentatie, receptie, familie diner, bruiloft of feest? Wij beschikken over 15 zalen van diverse groottes voor iedere gelegenheid. Laat u adviseren door onze ervaren banqueting medewerkers! 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten