ONZE RESTAURANTS:

A la carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kent een zeer gevarieerde keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. Bekijk onze menukaart. 

Buffetrestaurant
Nieuw zijn onze buffeteilanden in het rechterdeel van het restaurant. Het buffetrestaurant is een aparte activiteit van het à la carte restaurant en is  voorzien van de nieuwste apparatuur welke gebruikt wordt voor ontbijtbuffet, de brunches, lunchbuffetten doordeweeks, live cooking op zaterdagavonden , familiebuffet op zondagavond en buffetten tijdens de Feestdagen.  Cool spots met vriesbeneveling voor de koude etenswaren, wok- en sushi eiland, houtskoolgrill en rookoven zijn zo maar enkele van de noviteiten. Het neusje van de zalm binnen de keten Van der Valk!

Wijnkaart
Wat u net zo zal aanspreken als de geboden variatie in gerechten, is de keuze die de wijnkaart biedt. De grotendeels eigen import waarborgt betaalbare prijzen en liefhebbers zullen vele grote namen herkennen. 

Zonneterrassen
Bij mooi weer kan zowel de lunch als het diner buiten op onze twee zonneterrassen geserveerd worden...

Reserveer een tafel