RESTAURANTS & HOTELBAR:

RESERVEER VOOR A LA CARTE & ONTBIJT

RESERVEER VOOR BUFFETTEN & BRUNCHES

A la carte restaurant
Het sfeervolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kent een zeer gevarieerde keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. Keuken tot 22.00h open en in de bar kleine kaart tot zelfs 1.00h!  Bekijk onze menukaart.  

Nieuw zijn onze buffeteilanden in het rechterdeel van het restaurant. Het buffetrestaurant is een aparte activiteit van het à la carte restaurant en is  voorzien van de nieuwste apparatuur welke gebruikt wordt voor ontbijtbuffet, de brunches, lunchbuffetten doordeweeks, live cooking op zaterdagavonden , het buffet op zondagavond en buffetten tijdens de Feestdagen.  Cool spots met vriesbeneveling voor de koude etenswaren, wok- en sushi eiland, houtskoolgrill en rookoven zijn zo maar enkele van de noviteiten. Het neusje van de zalm binnen de keten Van der Valk!

Hotelbar
In de gezellige 'Nicholson lobbybarkunt u ontspannen en genieten van een drankje, hapje of lekkere cocktail. De lobbybar kent een kleine kaart; voor de late trek zelfs tot 1.00h 'snachts! 

Wijnkaart
Wat u net zo zal aanspreken als de geboden variatie in gerechten, is de keuze die de wijnkaart biedt. De grotendeels eigen import waarborgt betaalbare prijzen en liefhebbers zullen vele grote namen herkennen. 

Zonneterrassen
Bij mooi weer kan zowel de lunch als het diner buiten op onze twee zonneterrassen geserveerd worden...

Vanaf 25 september hanteren we de volgende uniforme maatregelen:

  • Uitgangspunt zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM. Wij gaan ervan uit dat gasten eigen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. de corona maatregelen. We behouden ons het recht om u te vragen naar uw corona toegangsbewijs.
  • Bij aankomst in ons hotel meldt u zich bij de hotelreceptie of ingang van het restaurant.
  • Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.
  • Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Onze zwembaden en fitnessruimtes zijn geopend. U kunt ook gebruik maken van onze wellness-ruimtes, kleedkamers en douches bij het zwembad.
  • Onze restaurants en hotelbars zijn geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden, óók voor hotelgasten en gasten buiten af.
  • Wij heten u graag persoonlijk welkom, we maken u wegwijs en we staan open voor vragen