Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

frans-internationale keuken

à la carte restaurant

Het sfeervolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kent een zeer gevarieerde keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. 

In onze buffetruimte treft men een opstelling van de meest vooruitstrevende apparatuur zoals het wok- en sushi-eiland, houtskoolgrill, rookoven, Cool spots met vriesbeneveling voor de koude etenswaren en vele andere noviteiten. Geniet onbegrensd van onze live cooking concepten.

In onze Lobby-bar kunt u ontspannen en genieten van een drankje of een hapje. Deze schitterende hotelbar grenst aan de serre tussen lobby en restaurant en draagt de naam “Nicholson Bar” naar de beroemde acteur Jack Nicholson. De bar kent een kleine kaart met o.a. 'petit ontbijt' (8.00-12.00), fingerfood, dinergerechten (17.00-22.00) en late night gerechtjes tot 23.30.

een tafel reserveren

vooraf reserveren

reserveer gemakkelijk online

Wij vragen u uw tafel vooraf te reserveren. Lunch, à la carte of een van onze buffetconcepten, reserveert u heel gemakkelijk online: kies datum, aantal gasten, tijd en vervolgens wáárvoor u wilt reserveren. 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten