Appartement of studio huren regio Tilburg en Breda

Hotelappartementen Residentie Klein Zwitserland

Op het terrein van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg zijn sinds januari 2012 21 schitterende hotel-appartementen opgeleverd. Het appartementencomplex is strategisch gesitueerd in Midden-Brabant, nabij de A58 tussen Tilburg - Breda en heeft gezien de mooie ligging bij het gelijknamige natuurgebied de toepasselijke naam 'Residentie Klein Zwitserland' gekregen.

Bent u op zoek naar een passend gemeubileerd huur appartement in de regio Tilburg - Breda voor een bepaalde tijd?  Dan bieden de appartementen in Residentie Klein zwitserland u alle optionele mogelijkheden. Maar ook voor een heerlijk weekje weg (tot 4 personen) bieden de appartementen alle mogelijkheden. U heeft daarbij de keuze uit diverse groottes (107m2, 144 m2, 163 m2 en 200m2). Tevens beschikken wij over enkele studio's met kitchenette. 

Afwerking en groottes

De 21 appartementen zijn verdeeld over vier bouwlagen: 6 appartementen souterrain, 6 op de eerste etage, 6 op de tweede etage en 3 penthouses op de derde etage.

Zij zijn opgeleverd van een hoog afwerkingsniveau en zijn allen voorzien van alle wenselijke hedendaagse techniek, complete keuken met inbouwapparatuur en badkamers.

De eenheden van het souterrain kennen een terras met een aangrenzend tuindeel, de appartementen op de etages zijn allen voorzien van twee tot zelfs drie balkons, naar gelang het type appartement, met schitterend uitzicht over de met zorg aangelegde tuinen.

De grootte varieert van 107, resp. 140, 144, 163 m2 tot de penthouses (200-230m2). De appartementen kennen twee tot drie slaapkamers en merendeels twee badkamers. Daarnaast beschikken wij in het hotelgedeelte nog over enkele studio's met kitchenette, welke eveneens uitermate geschikt zijn voor een verblijf van langere aard (bijv. voor enkele weken).

Huurmogelijkheden en contact

De appartementen en studio's zijn te huur voor tijdelijke  bewoning vanaf enkele weken tot een langere verblijfsperiode, waarbij u de keuze heeft uit diverse groottes en gemeubileerde varianten met een complete wooninventaris, zoals wasmachine, droogtrommel, keukenbenodigdheden, flatscreens in de living en slaapkamers, bureau's, (inbouw)kasten, uiterst stijlvolle decoratie etc etc. Verblijven vanaf enkele nachten tot drie weken, zijn incidenteel mogelijk indien we kort voor aankomst beschikbaarheid hebben. Korte verblijven kunnen dus niet lang van tevoren geboekt worden

Residentie Klein Zwitserland biedt u alle mogelijkheden, indien u op zoek bent naar een appartement in de regio Tilburg en Breda. Zowel voor particuliere bewoning als uit hoofde van bewoning vanwege werkomstandigheden, zoals in geval van expats, sportprofessionals, detacheringsmedewerkers of interim-functionarissen. Een antecedentencheck maakt onderdeel uit van de procedure tot uiteindelijke huurovereenkomst. 

 

Informatie over de appartementen aanvragen

Indien u meer wilt weten over de huurmogelijkheden van onze appartementen zoals beschikbaarheid, prijzen en overige voorkomende vragen, dan kunt u dit doen via onderstaand aanvraagformulier. Wij zullen u dan z.s.m. antwoorden:

Verplicht veld