Van der Valk Hotel met Efteling arrangementen vlakbij Kaatsheuvel

Wilt u een bezoek aan de Efteling in Kaatsheuvel plannen en bent u nog op zoek naar een overnachting in de buurt van de Efteling? Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg biedt diverse Efteling hotel arrangementen, van ééndaags tot aan meerdaags, waarbij het kaartje, de overnachting en het ontbijt en (indien gewenst) het diner inbegrepen zijn. Zo bent u in één klik klaar en heeft u uw volledige uitje naar de Efteling direct gepland!

Boek hier uw Hotel & Efteling-arrangement

Van Holle Bolle Gijs tot aan Joris en de Draak

Kijkt u al uit naar uw dagje in het meest bijzondere en magische pretpark van Nederland? Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Sprookjesbos met haar magische figuren zoals Holle Bolle Gijs, Lange Jan en de Trollenkoning. En zijn jullie ‘Team Water’ of ‘Team Vuur’ tijdens Joris en de Draak? Stap de wereld van de Droomvlucht in en kijk je ogen uit! De waaghalzen onder ons kiezen voor een van de achtbanen en vliegen met 75 kilometer per uur door de lucht of juist ondersteboven in de Python. Willen jullie iets met de hele familie doen? Laat jullie dan betoveren en bezoek een van de diverse shows vol entertainment.  Kortom, de Efteling biedt diverse attracties voor de hele familie.

Hotel Efteling-arrangementen

Hotel Gilze-Tilburg biedt diverse Hotel & Efteling-arrangementen aan. Zo kunt u ervoor kiezen om de kaartjes in de ochtend op te halen waarna u de Efteling bezoekt. Aan het einde van de dag keert u op uw gemak terug naar het hotel. Hier kunt u rustig nagenieten op uw kamer, in de wellness of juist in het restaurant of de bar. U kunt er ook voor kiezen om de avond van tevoren te overnachten bij het Van der Valk hotel. De Efteling bezoekt u dan op de tweede dag.

Tijdens uw bezoek kunt u zo lang in de Efteling blijven als u wilt, want binnen een autorit van 20 minuten arriveert u bij het hotel. De volgende ochtend wacht een uitgebreid ontbijtbuffet dat onderdeel is van het Efteling arrangement van Hotel Gilze-Tilburg. Wilt u nog een ander deel van het park zien of uw favoriete plekken nogmaals bezoeken? Boek dan het 3-daagse Efteling arrangement, inclusief 2 overnachtingen en meer. De Hotel & Efteling-arrangementen zijn divers en bieden voor iedereen iets passends!

Boek hier uw 3-daagse Hotel & Efteling arrangement

Hotel Efteling-arrangementen; het hele jaar door

Op zoek naar een winters familie-uitje of juist een romantisch uitje met jouw partner? Wie dacht dat de Efteling alleen open is in de zomer heeft geluk. De Efteling is namelijk het gehele jaar open en in de winter is het park zelfs omgetoverd tot winterwonderland. Kijk je ogen uit naar alle magische verrassingen!

Avonturiers opgelet: Combi-arrangement!

Wilt u nog wat langer blijven én nog een dagje uit naar Beekse Bergen? Boek dan het gecombineerde Beekse Bergen & Efteling arrangement van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Ideaal voor de avontuurlijke gasten en de liefhebbers van pretparken. Ontdek de wereldreiziger in u en ga op safari. Tijdens de rit staat u oog in oog met giraffen, luipaarden, olifanten en nog 147 andere bijzondere diersoorten. Welke dieren wilt u het liefst spotten?

Boek hier het Hotel & Efteling + Beekse Bergen-arrangement

Overige arrangementen

Is een arrangement voor de Efteling en Beekse Bergen niet wat u zoekt? Bekijk dan ook onze andere arrangementen. We bieden voor ieder wat wils: van luxe VIP Health- of Suite Dream-arrangementen tot aan wandel-, fiets- , golf- en ruiterarrangementen. Wilt u voor een leuk prijsje verblijven? Dan zijn de seizoendeals wellicht wat voor u.