Reviews van Hotel Gilze-Tilburg

Reviews van Hotel Gilze-Tilburg

Onderstaande reviews zijn van de beoordelingtool TripAdvisor en onze eigen after-stay mailingen. Na het uitchecken ontvangt de gast een mailing en mag u een review achterlaten over uw verblijf. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met het desbetreffende hotel. 

Zie onderstaand een aantal uitgelichte beoordelingen van onze hotelgasten.

''Nachtje bij Van der Valk'' 5/5*****

Van der Valk heeft een geweldig mooie uitstraling en alles is tip top in order, ik zou zo geen puntje op kunnen noemen wat niet in orde is. Het is erg uitnodigend om vaker nachtjes weg te gaan naar van der Valk. Wij hebben dit als uitstekend ervaren.

"Top hotel in verassende locatie" 5/5*****
Mijn man en ik waren hard aan vakantie toe en tegeljkertijd hadden we een plek nodig waar we in alle rust konden werken. Dit hotel is absoluut ideaal voor beide doeleinden. We komen ongetwijfeld terug!

"ontspannen dagje weg" 4/5*****
Goed te vinden. Snel en goed geholpen bij de receptie. Mooie kamer met bubbelbad. Heerlijk om in te ontspannen. Heerlijk gegeten in het restaurant. Goede en snelle service. Mooie bar en het restaurant ook erg mooi. Leuk winkeltje naast de receptie. Automaten waar je drinken kunt halen. Veiligheid want het gebouw kon je alleen in met je kamersleutel.

''groot, ruim en rustig'' 5/5*****
Van der Valk Gilze-Tilburg is een van de grotere hotels. Restaurant, sportzaal, zwembad, casino, alles is aanwezig. Voldoende parkeerruimte om alle gebouwen heen. Goed bereikbaar langs de A58, maar daar merk je niets van. Ook het vliegveld Gilze-Rijen wat hier 2 km vanaf ligt merk je niets van.
Grote ruime kamer met regendouche, bubbelbad en sauna. Lekker.
Eten in het restaurant is goed, met mooi weer lekker buiten zitten. Vriendelijke bediening, niets te klagen.

''goed voor een uitstap met het gezin'' 5/5***** 
mooie kamers voor ons gezin met 2 kinderen om uit te slapen na een dagje Efteling en daarna een dagje Beekse bergen. Prijs en kwaliteit zeker met die arrangementen voor we kunnen kiezen is een pluspunt.

Benieuwd naar alle Trip-Advisor-reviews? Bekijk deze hier.