Over ons

Het bekende in landhuisstijl gebouwde 4-sterren Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg is strategisch gelegen, nabij de A-58 in het landelijke Hart van Brabant, tussen de steden Tilburg en Breda, op een half uur gaans van Antwerpen. Om deze reden ook vaak Van der Valk hotel Tilburg of Van der Valk hotel Breda genoemd. 

200 hotelkamers en suites van uiteenlopende luxecategorieën, 21 hotelappartementen, 18 multifunctionele zalen voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden, een uitgebreid Wellnes Centre met zwembad, Jacuzzi, sauna, Turks stoombad, solarium, relaxruimte en fitnessfaciliteiten, een gezellige hotelbar, eigen Casino en een uitmuntend restaurant.

Er zijn vele redenen om ons hotel aan te doen. Of u ons nu bezoekt voor een lekker avondje tafelen, een zondagsbrunch, een comfortabele overnachting in de regio Tilburg - Breda, een feest, vergadering, symposium, congres, of omdat u er gewoon lekker een paar daagjes tussen uit wilt. Door haar gunstige ligging, in deze zeer veelzijdige regio, uitgebreide faciliteiten, gastvriendelijkheid, professionaliteit, service & kwaliteit, is Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg een multifunctionele partner, voor een kort- of langer verblijf, van zakelijke of private aard.

Wij heten u van harte welkom bij Hotel Gilze Tilburg!