Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan niet kosteloos geannuleerd worden.

Boek nu met één gratis nacht

3=2 (Green Stay)

Met ons 3=2 deal geniet u éxtra voordelig van een heerlijke mini-vakantie in eigen land. En wanneer u kiest voor de Green Stay variant draagt u daarnaast ook nog eens bij aan een groenere wereld. U overnacht drie nachten voor de prijs van twee en bij de Green Stay variant ontvangt u nog eens extra korting in ruil voor een kamerschoonmaak.

Senioren arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

Speciaal voor onze senioren gasten hebben wij dit geweldige arrangement samengesteld. Een compleet verzorgd 4-daags verblijf! U geniet iedere avond van een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant en 's ochtends serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Ontdek de natuurrijke omgeving van ons hotel en geniet!

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel de Gilze! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.