Meetings & Events

MEETING RESORT TILBURG - BREDA

Zalen voor diverse doeleinden

Zalenoverzicht

Een geschikte zaal huren in de regio Tilburg Breda voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest, receptie of borrel, bruiloft en condoleances? Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg is dé ideale locatie en beschikt over 16 zalen voor ieder gewenst doel. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen uit diverse vergaderarrangementen. Wilt u gebruik maken van video conferencing? Ook dat is mogelijk! Bekijk onze brochure

Vergadering, training, brainstormen

Meeting Resort Brabant

Vergaderzalen en feestzalen vanaf 2 tot 600 personen. Of het nu gaat om een vergadering, symposium, training, brainstorm sessie, borrel/receptie of andersoortige bijeenkomst, ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes!

T: 0161-454951 / events@hotelgilzetilburg.nl

Feesten, borrels, bruiloften

Vier het in Hotel Gilze Tilburg

Voor complete informatie omtrent prijzen, zaalgroottes, additionele faciliteiten staat het team van Van der Valk Hotel Gilze uiteraard klaar om uw feest, borrel, receptie of bruiloft samen met u te plannen. Neem ook eens een kijkje bij de mogelijkheden voor uniek trouwvervoer wat het hotel voor u verzorgt. Vier de liefde!

break out moment

breakout momentje?

bowlen vóór of ná uw vergadering!

Uw vergadering, symposium, congres, training of feestje wordt pas echt bijzonder als u het combineert met een partijtje bowlen op een van de nieuwe bowlingbanen van Spare Time Boutique Bowling in ons hotel; goed voor ontspanning en teamgeest! reserveer eenvoudig een baan  bij uw event. 

Eten en drinken

Restaurant

Culinaire mogelijkheden

Om de dag met elkaar af te sluiten kunt u genieten van een culinair verzorgd diner in het restaurant of in de sfeervolle zaal zelf. Er zijn een aantal optionele mogelijkheden voor u samengesteld met een keuze uit diverse gerechten.

Sportfaciliteiten

Sportteams

Sportfaciliteiten

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kent zeer uitgebreide sportfaciliteiten. Zo biedt zij ook diverse voorzieningen voor sportteams / sportprofessionals voor bijvoorbeeld trainingsdagen of teambuilding.