Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg

Culinaire mogelijkheden

Vanaf 25 personen kunt u kiezen uit de onderstaande drie gangen menu’s:
Wij vragen u een keuze te maken uit 1 of maximaal 2 gerechten per gang. Van uw keuzes maken wij menukaartjes op tafel, waaruit uw gasten ter plekke uit kunnen kiezen. 
Bij deze menu's plaatsen wij een boerenbroodplank op alle tafels.

Drie gangen Toekan menu € 26,95 pp

Voorgerechten keuzes:

  • Soep naar keuze
  • Carpaccio rode biet | Bastiaansen blauwschimmel | appel | walnoten
  • Gebakken mosselen | mosselgroente | warme knoflooksaus
  • Pasteitje | varkenshaas | ham | fricandeau | champignons
  • Carpaccio ossenhaas | Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten | rucola

 

Hoofdgerechten keuzes: 

  • Sucadesteak | gebakken champignons | vleesjus
  • Varkensschnitzel Forestière | ham | tomaat | ui | kaas | champignonsaus
  • Varkenshaas Wellington | paddenstoelenduxelles | spek | korstdeegdakje | pepersaus
  • Pasta pesto | tagliatelle | rucola | Parmezaan

Dessert keuzes: 

  • Café Glacé vanille-ijs met karamelsaus en een vleugje koffie
  • Dame Blanche vanille-ijs met warme chocoladesaus                    
  • De echte van der Valk sorbet met slagroom
  • Koffie compleet – koffie of thee met zoete lekkernijen en een klein borreltje Licor 43
Drie gangen menu Valk € 29,95 p.p.

Voorgerechten keuzes:

  • Carpaccio rode biet | Bastiaansen blauwschimmel | appel | walnoten
  • Anti Pasti | carpaccio | ham&meloen | mozzarella | truffelsalami | artisjok | tapenade | bruschetta
  • Twee Hollandse garnalenkroketjes | mosterdmayonaise | zilverui-compote
  • Sashimi | tonijn | zalm | wasabi | zeewiersalade | sojasaus
  • Carpaccio ossenhaas | Parmezaan | truffelmayonaise | pijnboompitten | rucola
  • Seizoenssoep

 

Hoofdgerechten keuzes:

  • Robby’s beef | gegrilde diamanthaas | pepersteak | oesterzwam | prei | kruidenboter **
  • Australian Clare Valley Beef | ± 350 gr | op zeezout gegrild | tomaatjes | kruidenboter
  • Van der Valk kalfsschnitzel | citroen | saus naar keuze
  • Ricotta ravioli | courgette | tuinerwten | oude Bastiaansen kaas
  • Zalmfilet | gerookte zalm | pestosaus
  • Kabeljauw | gestoofde venkel | geitenkaaspuree | groene mosterdsaus

Dessert keuzes:

  • Cheese cake met gezouten caramel en popcorn            
  • De echte Van der Valk sorbet met slagroom
  • Coupe Mont Blanc vanille-ijs met warme chocoladesaus en advocaat
  • Huisgemaakte crème brûllée met vanille ijs
  • Koffie compleet – koffie of thee met zoete lekkernijen en een klein borreltje Licor 43
Drie gangen menu Klein Zwitserland € 34,95 p.p.

Voorgerechten keuzes:

  • Carpaccio rode biet | Bastiaansen blauwschimmel | appel | walnoten
  • Sashimi | tonijn | zalm | wasabi | zeewiersalade | sojasaus
  • Vispalet | paling | gerookte zalmtartaar | Hollandse garnalen | krab | tempura garnaal
  • Salade gravlax | aspergetips | doperwten | komkommer-yoghurtsaus
  • Klassieke Van der Valk krabcocktail | krab | cocktailsaus
  • Rosbief kalf & rund | tonijnmayonaise | balsamico | oude Bastiaansen kaas | kappertjes
  • Salade geitenkaas | vijgencompote | gekarameliseerde noten | honing

Hoofdgerechten keuzes:

  • Tournedos van de steen | champignon | ui | saus naar keuze
  • Australian Clare Valley Beef | ± 350 gr | op zeezout gegrild | tomaatjes | kruidenboter
  • Ricotta ravioli | courgette | tuinerwten | oude Bastiaansen kaas
  • Kabeljauw | gestoofde venkel | geitenkaaspuree | groene mosterdsaus
  • Filet mignon | twee black tiger gamba’s | warme knoflooksaus
  • Yellow fin tonijn van de steen | zeewiersalade | wasabi | sojasaus
  • Twee tongetjes | ravigottesaus | gelieve zelf te fileren
  • Kalfsentrecote met pepersaus

Dessert keuzes:

  • Grand Dessert verassend dessert met verschillende zoet lekkernijen
  • Huisgemaakt tiramisú met kaneelijs    
  • Kaasplateau van Biologische kazen uit de streek
  • Bananen Split vanille-ijs met warme chocoladesaus, banaan en slagroom
  • Chocolade parade – diverse chocolade bereidingen
  • De echt van der Valk sorbet met slagroom
  • Koffie compleet – koffie of thee met zoete lekkernijen en een klein borreltje Licor 43