Activiteitenagenda

LIVE COOKING Zondagsbrunch

05 sep 2021 - 19 dec 2021

€ 34,95 p.p.

€ 14,95 per kind

Hotel Gilze-Tilburg

Wij hopen u vanaf 5 september weer te mogen verwelkomen tijdens onze wekelijkse zondagsbrunches; houd u onze website in de gaten! 

Iedere zondag uitgebreide live cooking brunch in buffetvorm, vanuit ons nieuwe buffetrestaurant met uitgebreide buffeteilanden vol heerlijkheden! Zwemmen voor de kinderen tijdens de brunch is gratis (dit melden bij de receptie). De volgende drankjes zijn inbegrepen in de brunch: koffie/thee/zuivel/sappen/ tapbier/fris/wijn. 

Naast huisgemaakte pasteitjes, soep en een diversiteit aan broodsoorten met gevarieerd hartig en zoet beleg, bestaat de zondagsbrunch uit:

Uitgebreid koud buffet met o.a.:
Makreel, forel, haring met uitjes, carpaccio, Ardennerham met meloen, garnalen, gepocheerde hele zalm, verschillende verse vis- en vleessalades, koude sauzen.

Rijk warm buffet met o.a. :
Van der Valk specialiteiten, gehaktballetjes met zigeunersaus of pindasaus , kipmedaillons met kerriesaus, spare ribs, shoarma,  drumsticks, zalm met pestosaus, kibbeling, pangafilet, verse groenten met aardappelgarnituren, bami/nasi en vele andere niet te versmaden gerechten.
Bovenstaand opgesomde gerechten kunnen wisselen qua samenstelling naargelang de seizoenen.

Feestelijk dessertbuffet:
Met verschillende soorten bavarois en ijs, vruchten, patisserie.

De brunch is inclusief een "all in drinks" package: koffie/thee/zuivel/sappen/ tapbier/fris/wijn

Aanvang: 12.00 óf 12.30 óf 13.00 (bij reservering de gewenste aanvangstijd aangeven)
Duur:        tweeënhalf uur

Tijdens de feestdagen hebben wij op zondagen afwijkende brunches. Zie ook onze culinaire activiteitenkalender. I

Reserveer vast uw tafel online 

Ons hygiëneprotocol inzake Corona

Tip: we hebben ook een aantrekkelijk bruncharrangement met één of twee overnachtingen, waarbij de zondagsbrunch inbegrepen is. zie onderstaand: