Huur een fiets bij ons en ontdek Noord-Brabant!

Fietsen in Brabant!
Velen kiezen ervoor om een eigen fiets mee te nemen, maar het hotel beschikt ook over huurfietsen. Zowel conventionele fietsen in diverse maten, als electrische fietsen, de zogenaamde E-bikes. Met deze fietsen met trapondersteuning wordt het een ware belevenis en kun je uitgestrekte tochten maken, waarbij de kinderen genieten in de bak!

Wenst u in combinatie met één of meerdere hotelovernachtingen een fiets te huren, gelieve deze dan tijdig te reserveren gelijktijdig met uw kamerreservering.

Gewone fiets

€ 10,-

per dag

E-Bike

€ 25,-

per dag

     
   

De omgeving rondom het hotel leent zich er uitstekend voor om er met de fiets op uit te gaan. Uitgestrekte landbouwgebieden worden omgrenst door prachtige heide- en boscomplexen. De routes strekken tot ver over de gemeentegrenzen heen. Oostelijk van het hotel treft men de Loonse en Drunense Duinen of de Oisterwijkse bossen en vennen, westelijk ligt de Baronie van Breda. Het landelijk fietsknooppuntensysteem loopt aan onze deur voorbij; keuze volop dus! Kijk eens op de website van Toerisme de Baronie voor de mooiste fietsroutes! Een fiets huren kan heel gemakkelijk voa onderstaande oranje button.

FIETS HUREN

Bekijk ook: E-Bike fietsknooppunt arrangement (2 of 3 nachten)