Thaise massage bij Van der Valk Toucan Health Club!

Onze massagesalon wordt uitgevoerd door het bekende "Chockdee". Als onderdeel van de wellnessfaciliteiten kunt u nu ook massages boeken; zowel hotelgasten als niet-hotelgasten.  

Een Thaise massage is zeer ontspannend, waarmee je opgebouwde stress verliest, de spieren lekker ontspant, de spierknopen elimineert en hoofdpijn laat verdwijnen; een weldaad voor het lichaam! De massages kunnen gereserveerd worden , álle dagen van de week! 

maandag 11.00 - 21.00
dinsdag 11.00 - 21.00
woensdag    11.00 - 21.00
donderdag   11.00 - 21.00
vrijdag  11.00 - 21.00
zaterdag 10.00 - 21.00
zondag 10.00 - 20.00
ontspanningsmassage

Als u voor het eerst gemasseerd wordt, erg moe bent of weinig energie heeft, kies dan voor de ontspanningsmassage.

Deze massagevariant is een ware weldaad voor lichaam en geest. U zult loskomen van dagelijkse stress, zodat uw lichaam weer zal ervaren hoe het voelt om ontspannen te zijn. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van warme olie.

De massage wordt altijd afgestemd op uw wensen. Bekijk video

 

sportmassage

Als u last heeft van vermoeide en stijve spieren, kies dan voor de sportmassage.

Voor het onderhoud van een goede spierconditie is de sportmassage bij uitstek geschikt. Door met hoge intensiteit de spieren te kneden, strijken en de drukpunten aan te pakken, wordt de doorbloeding geoptimaliseerd en gestimuleerd. Afvalstoffen worden zodoende snel afgevoerd hetgeen een snel herstel of goede voorbereiding ten goede komt. 

De sportmassage is zeker ook geschikt voor niet sporters; bijvoorbeeld in geval van intensieve activiteiten in- en rondom huis of een gespannen werkhouding. Bekijk video

zwangerschapsmassage

Juist als u zwanger bent wilt u zich heerlijk kunnen ontspannen.  Uw lichaam ervaart tijdens de zwangerschap veel veranderingen. Tijd voor jezelf nemen is dan extra belangrijk.

Zwangerschapsmassages helpen om te ontspannen en om zwangerschapsverschijnselen van ongemak te verminderen. Het is zeer effectief bij het stimuleren van de bloedsomloop in de borsten, het verminderen van gezwollen benen en het verzachten van hoofd- en rugpijn.

Bij de zwangerschapsmassage ligt u op uw zij. Hierdoor ervaart u geen druk op uw rug en kan uw buik rusten. Zwangerschapsmassages worden verzorgd bij zwangerschappen v.a. 14 weken. 

duo massage

Samen genieten met partner of goede vriend ? In dat geval kiest u voor een DUO massage.

Bij de DUO massage geniet u samen in één ruimte van de massage verzorgd door twee van onze gecertificeerde masseuses.

Alle bovenstaand genoemde massages zijn te combineren tijdens de DUO massage. Bekijk video.

Voor de tarieven van de verschillende behandelingen, de beschikbaarheid van de gecertificeerde masseuses en voor boekingen, zie de boekingskalender hieronder:

Tot 12 uur vóór aanvang kan men de geboekte massage nog kosteloos annuleren, daarna dienen wij de volledige kosten in rekening te brengen.

Wilt u uw massage combineren met een overnachting in een luxe wellness suite met exclusieve toegang tot de wellness tuin? Bekijk het overzicht aan onze kamers en geniet van een ontspannen verblijf.