Footgolfen op natuurgebied Klein Zwitserland

Nieuw bij hotel Gilze-Tilburg is de unieke outdoor activiteit: footgolfen op een heuse 18 holes voet-golfbaan, gesitueerd achter het hotel op het terrein van natuurgebied Klein Zwitserland. Hier is de eerste professioneel aangelegde footgolfbaan van Brabant gelegen op een glooiend landschap met schitterend uitzicht op een meer.

Bij footgolfen golft u met een voetbal in speciaal geprepareerde holes. Dit doet u bij ons onder begeleiding en met uitleg van bekwame "pro's". Een ontzettend leuke en unieke outdooractiviteit, welke u zowel bij wijze van break out / outdoor programma kunt combineren met uw vergadering of ander zakelijk evenement bij ons, als voor een onderscheidend bedrijfsuitje / teamuitje of om gewoon met een vriendengroep iets leuks en sportiefs te ondernemen.

Voor meer informatie zoals prijzen en reserveringen, kijkt u op www.voetgolfbaan.nl . Indien u bij ons een zakelijk evenement, zoals een vergadering of training plaats wilt laten vinden en dit uit wenst te breiden met deze unieke activiteit, dan kunnen onze banqueting medewerkers u eveneens uitgebreid informeren.