LIVE COOKING: GERRITS FINE DINING BUFFET
IEDERE ZATERDAGAVOND
Iedere zaterdagavond: Gerrits fine dining Buffet. ”Live” bereiden onze koks voor u de heerlijkste gerechten; vers en onbegrensd, vanuit ons geheel vernieuwde restaurant met buffeteilanden!
Ons Live Cooking concept kent iedere maand wissselende thema's. Naast de vertrouwde klassiekers welke áltijd terug komen, hebben we als extra de volgende thema-maanden:
17 augustus tot en met september 2024 :
Japanse keuken -sushi-sashimi-terryaki-okonomiyaki-dim sum
Oktober 2024:
Spaanse keuken -tapas-pata negra-
November 2024
Kreeft -kip- wild
December 2024
Italiaanse keuken-pizzas-pastas-antipasti-burratta-pesto-
STARTERS
Verschillende soepen met rijke garnituren en vers, knapperig gebakken bruin en witbrood. Ruime verscheidenheid aan luxe voorgerechtjes met o.a. heerlijke garnalen, carpaccio, charcuterie. Verrukkelijke koude gerechten en natuurlijk diverse huisgemaakte salades.
LIVE COOKING
U wordt ter plaatse voorzien van de meest overheerlijke, steeds wisselende, live bereide vlees- en visspecialiteiten, zoals botermals rundvlees en smaakvol varkensvlees, diverse vleesspiezen, of dagverse steeds wisselende vissoorten, naargelang de seizoenen. Alles met bijpassende sausjes. Ook zult u diverse items uit de Aziatische keuken aantreffen. In het aspergeseizoen kunt u genieten van diverse aspergespecialiteiten. Uit de chafing dishes kunt u daarnaast een uitgebreide keuze maken uit warme luxe gerechten met vele vlees- vis- en vegetarische heerlijkheden en side dishes. Bijzonder en onderscheidend is ons kookeiland met onder andere curry's. De koks en het bedienend personeel, verantwoordelijk voor het grote succes van Gerrits fine dining buffet, zullen u doorlopend verrassen met steeds wisselende delicatessen waarmee zij u kennis willen laten maken. Zo zult u het live cooking als een waar culinair avondje uit ervaren!
Het live cooking concept speelt steeds in op de seizoenen met dagverse producten. Zo zult u bijvoorbeeld in de winter ook kunnen genieten van verschillende wildspecialiteiten en als het seizoen aanbreekt van het ‘witte goud’ zullen wij diverse aspergevarianten bereiden, in de zomer weer zomerse delicatessen…..
DESSERT
Genieten van lekkernijen met ruime keuze uit zoete delicatessen bereid door meesterpatissiers, vers fruit, heerlijk schepijs, Italiaanse delicatessen en natuurlijk een mooie kaasplank.
Té uitgebreid om allemaal op te noemen; fine dining zoals Gerrit van der Valk het bedoeld heeft!
PRIJZEN inclusief drinks all-in package* / volwassentarief vanaf 13 jaar
volwassenen € 54,50
kindertarief (vanaf 4-12 jaar): € 21,50
AANVANGSTIJDEN*
18.15 óf 18.30 óf 18.45 óf 19.00
2 ½ uur onbegrensd genieten
Voor groepsreserveringen kunt te allen tijde contact opnemen met: receptie@hotelgilzetilburg.nl / 0161-454951
* drinks all-in package is inbegrepen: tafelwater, koffie, thee, sappen, tapbier, fris en wijn
RESERVEREN GERRITS FINE DINING BUFFET
bekijk ook: live cooking arrangement