Live cooking lunchbuffet (doordeweeks)

Belangrijke mededeling: vanwege de tijdelijke vestrengde Covid-regelgeving, heeft deze activiteit momenteel niet plaats. Wij hopen u weer spoedig terug te mogen zien en in de tussentijd kunt u van onze heerlijke gerechten genieten via onze afhaal- / bezorgservice Toekan to Go! 

Voor vergaderende partijen, verzorgen wij een smakelijke take away maaltijd voor in de zaal

Vanuit ons nieuwe buffetrestaurant verzorgen wij u, (maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 14.00) een heerlijk, uitgebreid live cooking lunchbuffet om onbegrensd van te genieten met vrienden, familie, collega’s of gewoon met z’n tweetjes.

Het lunchbuffet bestaat uit een grote diversiteit aan warme- en koude gerechten, waarbij onze koks verschillende daarvan live voor u bereiden. Het assortiment wisselt naar gelang de seizoenen. Te denken valt bijvoorbeeld aan diverse salades, luxe broodsoorten,  vlees- en visspecialiteiten, hors-d'oeuvres, streekproducten, zuivel, vers fruit en diverse andere lekkernijen; te veel om op te noemen. En natuurlijk zijn koffie/thee/melk en verschillende sappen inbegrepen!

 Gelieve het live cooking lunchbuffet vooraf te reserveren van ma-vr tussen 12.00 en 14.00h* 

€ 19,50 pp
kinderen 4-12: € 12,50 pp
12.00 - 14.00h

RESERVEER LUNCHBUFFET

*Incidenteel kan het voorkomen dat wij bij onvoldoende deelname, de keuze maken om het lunchbuffet niet plaats te laten vinden. Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u daarom om vooraf te reserveren.