Ultieme luxe in deze hotelkamers mét jacuzzi

Bent u op zoek naar een goede locatie voor een romantisch weekendje weg of heeft u behoefte aan pure ontspanning? Wat is er fijner dan bijkomen in een luxe hotelkamer met uw eigen whirlpool of jacuzzi in het mooie Noord-Brabant? De liefhebbers van warmte kunnen bijvoorbeeld in de 'Superior sauna-suite' nog even hun eigen sauna induiken Bij Hotel Gilze Tilburg krijgt u echt de kans om volledig te ontspannen tijdens uw verblijf dankzij alle luxe faciliteiten. U heeft diverse keuze uit luxe hotelkamers en suites in ons hotel. Van jacuzzi’s, sauna’s, inloop regendouches tot uw eigen bioscoop – ons aanbod biedt voor ieder wat passends.

Bekijk hier onze suites en luxe hotelkamers met jacuzzi

Golden, Diamond of Royal Dutch?

Bovenstaande namen klinken al net zo luxe als de bijbehorende suites met jacuzzi. De suites zijn divers en ieder voorzien van een eigen thema. Zo beschikt u over uw privé-bioscoop in de ‘Cinema Penthouse’-suite en baadt u letterlijk in luxe in de ‘Golden’-suite. Daarnaast hebben overnachtende gasten gratis toegang tot de Toucan Health Club-Wellness. Hier vindt u een fitnessruimte, diverse zwembaden, een sauna en een Turks stoombad. Heeft u behoefte aan een ontspannen momentje voor uzelf? Boek dan een heerlijke massage op afspraak en haal zo het meeste uit uw verblijf.

Naast luxe suites met jacuzzi beschikt Hotel Gilze Tilburg over diverse luxe hotelkamers met jacuzzi of whirlpool. Ideaal voor als u wat meer luxe wilt dan een standaard hotelkamer. Het aanbod aan luxe hotelkamers is net zo divers als het aanbod aan suites. U heeft keuze uit verschillende hotelkamers met jacuzzi, infrarood cabines of whirlpools. Gaat u voor de luxe ‘Superior whirlpool met balkon’ of bubbelt u voort in de ‘Deluxe jacuzzi’-hotelkamer?

Puur en culinair genieten

Bij Hotel Gilze-Tilburg geniet u niet alleen van alle luxe faciliteiten in uw suite of luxe hotelkamer, maar ook van de culinaire mogelijkheden. De keuken van Hotel Gilze-Tilburg is Frans-Italiaans en de chef-koks werken alleen met dagverse producten. Gedurende het jaar worden de chef-koks uitgedaagd om tijdens culinaire activiteiten hun kunsten en creativiteit te tonen. Het resultaat is de culinaire kalender, vol activiteiten waarbij zintuigen worden geprikkeld en smaaksensaties centraal staan. Van een uitgebreid wildbuffet tot aan frisse zomerse gerechten – genieten kan het hele jaar bij Hotel Gilze Tilburg. 

Kortom, Hotel Gilze Tilburg biedt alles voor een ontspannen verblijf in het mooie Noord-Brabant - van suites en luxe hotelkamers met jacuzzi tot aan gastronomische activiteiten. Verwen uzelf met een heerlijk verblijf of trakteer uw geliefden op een romantisch weekendje weg. Wanneer mogen wij u verwelkomen?