Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Gilze - Tilburg

Overnachten met het gezin

Slapen

Met het gezin overnachten in Hotel Gilze-Tilburg is een hele belevenis voor jong en oud. Zoekt u een leuk hotel in Noord-Brabant voor een paar nachten weg met de kids? Bekijk dan eens de mogelijkheden van ons hotel. Een waar resorthotel met vele faciliteiten waardoor het voor alle leeftijdsgroepen een onvergetelijk verblijf wordt, zoals drie- en vierpersoons kamers en kamers met connecting doors, zwembad, speelbos met o.a. kabelbaantje, bowlingbanen en een leuke kidscorner in het restaurant voor de kleinste gastjes.

Culinair genieten met kinderen

Eten

Uit eten gaan met kinderen dat gaat vaak niet samen. Bij Hotel Gilze-Tilburg wél! Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens uw (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Leuke activiteiten in de buurt

Plezier

Naast alle faciliteiten in het hotel is juist ook de omgeving ontzettend leuk om een verblijf te boeken met kinderen in dit Brabantse hotel. Het is strategisch gelegen tussen Tilburg en Breda en de familieparken Efteling en Beekse Bergen liggen op korte afstand van het hotel (kaartjes verkrijgbaar). Of wat dacht u van een wandeling door de Loonse en Drunense Duinen? Tip: boek een bowlingbaan tijdens uw verblijf bij Spare Time Boutique Bowling; vier unieke bowlingbanen gelegen in het hotel!