Ultieme ontspanning

Wellnesstuin

Ons resorthotel heeft de afgelopen tien jaar een ware metamorfose ondergaan. Naast uitbreiding met nieuwe hotelvleugels is het in landhuisstijl gebouwde hotel volledig gerestyled, inclusief het restaurant, en zijn er diverse nieuwe faciliteiten geopend, zoals onze nieuwe floatcabine. De nieuwste ontwikkeling, die ons predicaat "resorthotel" eer aandoet, is de opening van onze wellnesstuin met 15 aangrenzende luxe wellnesskamers en wellnesssuites in 2021.

Fantastische faciliteiten

Ontdek de Wellnesstuin

Dit is de plek waar u volledig tot rust komt! Het gehele buitenterrein is verwarmd, zodat u 365 dagen per jaar kunt genieten. In de Wellnesstuin treft u:

  • Buitensauna
  • Buiten whirlpoolbad (34 - 39°C)
  • Turks stoombad
  • Uitbreiding massagevoorzieningen
  • 15 wellness-suites

Onze Toucan Health Club is uitgebreid met twee float cabines! Gewichtsloos, zonder prikkels drijven in een magnesiumbad, dat is kort gezegd floaten. Het lichaamseigen magnesiumzout, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans.

De luxe wellnesskamers van Van der Valk Hotel Gilze bieden een oase van ontspanning en comfort. Vanuit uw kamer of suite loopt u zo de Wellnesstuin in, dat is nog eens pure ontspanning! Maak uw verblijf compleet met een ontspannende massage of diner in ons restaurant.