Ontdek de Loonse en Drunense Duinen bij Van der Valk Gilze-Tilburg

Welkom bij Van der Valk Gilze-Tilburg, de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke dag in de Loonse en Drunense Duinen. Dit prachtige natuurgebied, ook wel bekend als de Brabantse Sahara, is een must-visit voor natuurliefhebbers. Met zijn uitgestrekte zandverstuivingen, dichte bossen en heidevelden biedt het een unieke omgeving voor ontspanning en avontuur.

Verken de Loonse en Drunense Duinen Wandelroutes

De Loonse en Drunense Duinen wandelroutes zijn perfect voor iedereen die van wandelen houdt. Of u nu een ervaren wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een rustige wandeling, er is altijd een route die bij u past. Met het wandelen in Brabant arrangement van Van der Valk Gilze-Tilburg, begint u uw dag met een stevig ontbijt in ons restaurant. Vervolgens trekt u de wandelschoenen aan om de prachtige omgeving rondom het hotel te verkennen. Wandel bijvoorbeeld de Kapucijnenbergroute of volg de 16 kilometer lange knooppuntroute. Na terugkomst in Hotel Gilze-Tilburg kunt u genieten van de faciliteiten van het hotel en een drie-gangen keuzediner in ons restaurant. 

Geniet van de fietsroutes in de Loonse en Drunense Duinen

Voor fietsliefhebbers zijn de fietsroutes in de Loonse en Drunense Duinen een echte aanrader. Boek een fietsarrangement en ontdek de prachtige omgeving op uw eigen tempo. De goed aangegeven fietsroutes van de Loonse en Drunense Duinen voeren u door het gevarieerde landschap van bossen, heide en zandverstuivingen. Na een dag in de natuur kunt u ontspannen in onze wellness tuin of genieten van een heerlijk diner in ons restaurant.

Van der Valk Gilze-Tilburg

Ons hotel biedt niet alleen een comfortabele accommodatie, maar ook een uitstekende locatie dicht bij de Loonse en Drunense Duinen. Na een dag vol activiteiten kunt u bij ons volledig tot rust komen. Profiteer van onze luxe kamers, uitgebreide wellnessfaciliteiten en culinaire hoogstandjes. Boek vandaag nog uw verblijf bij Van der Valk Gilze-Tilburg en combineer ontspanning met een actieve fiets- of wandeltocht door de Loonse en Drunense Duinen.