Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg

Culinaire mogelijkheden

Met een groep dineren in buffetvorm

Een mogelijkheid om met een groep te dineren zijn onze bufetten in diverse varianten (mogelijk vanaf 25 personen). De dinersuggesties, zoals deze uitgeserveerd worden aan tafel, zijn grotendeels ook in buffetvorm te krijgen. Daarnaast kennen wij nog de volgende buffetsuggesties (klik op de buffetvariant):

Dinch buffet basic € 34,- pp

 

Welkomstcocktail

**

Soep naar keuze met stokbrood, kruidenboter en tapenade

**

Overheerlijk huisgemaakt pasteitje

**

Verrukkelijk koud buffet:

Gerookte zalmfilet
 haring met uitjes
gerookte forel
 carpaccio
ham met meloen
garnalen
verschillende frisse vis- en vleessalades
en diverse koude sauzen

**

Warme vleesgerechten met o.a.:

gehaktballetjes in vleesjus
kip shoarma
drumsticks
spareribs
saté met pindasaus
varkenshaas met pepersaus
ricotta ravioli met courgette, tuinerwten, oude kaas (vegetarisch)

 Warme visgerechten:

zalm met pestosaus
koolvis met roerbak groenten en mosterdsaus

**

seizoensgroenten

aardappelgarnituren

nasi of bami

**

Feestelijk dessertbuffet met verschillende
soorten ijs, bavarois en patisserie

**

Dit is slechts een voorbeeld, sommige gerechten kunnen in overleg gewijzigd worden

**

Mogelijke uitbreidingen:

Botermalse sukade biefstuk, live aangesneden door één van onze koks,
met truffeljus € 3,50 per persoon

Een huisgemaakte gambacurry ter vervanging van de koolvis € 2,50 per persoon

Luxe Belgische bonbons bij de koffie/thee à € 0,60 per stuk

**

 Het dinchbuffet serveren wij vanaf 30 personen

Dinchbuffet deluxe € 41,- pp

Welkomstcocktail

**

Soep naar keuze met stokbrood, kruidenboter en tapenade

**

Overheerlijk huisgemaakt pasteitje

**

Verrukkelijk koud buffet:

Gerookte zalmfilet
gerookte paling
haring met uitjes
 gerookte forel
 carpaccio
 ham met meloen
Hollandse garnalen
 verschillende frisse vis- en vleessalades
en diverse koude sauzen

**

Warme vleesgerechten met o.a.:

Spareribs
varkenshaas met pepersaus
ricotta ravioli met courgette,
tuinerwten, oude kaas (vegetarisch)
Botermalse sukade biefstuk met truffeljus, 
live aangesneden door één van onze koks
shaslick spies
huisgemaakte kip curry 

Warme visgerechten:

zalm met pestosaus
huisgemaakte gambacurry

**

seizoensgroenten
aardappelgarnituren
basmati rijst

**

Grand dessertbuffet met verschillende luxe patisserie

**

 Dit is slechts een voorbeeld,
sommige gerechten kunnen in overleg gewijzigd worden

**

 

Mogelijke uitbreidingen:

Kabeljauw met een groene mosterd saus € 2,50
Ossenhaas live aangesneden door één van onze koks,
in plaats van de sukade biefstuk € 3,50

Luxe Belgische bonbons bij de koffie/thee à € 0,60 per stuk

**

 Het dinchbuffet serveren wij vanaf 30 personen