Eindejaarscadeau voor het personeel!

Beste relatie,

Het lijkt misschien nog ver weg, maar heb je al nagedacht over de kerstgeschenken voor jullie medewerkers? Ieder jaar weer een heel gedoe, maar wij ontzorgen je graag en stellen een uniek idee voor: De Kerstmarkt bij Van der Valk te Gilze!

In een gezellige setting verzorgen wij, in samenwerking met lokale ondernemers, tussen 16 en 20 december 2024 deze ontzettend leuke Kerstmarkt. De Kerstmarkt zal geopend zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur. Dit geeft de gelegenheid je personeel te laten shoppen middels het door hen zelf samenstellen van het kerstgeschenk, tegen de door jou van te voren bepaalde waarde. Hoe leuk is dat? De Kerstmarkt bestaat uit diverse stands en kraampjes met de leukste food, non-food artikelen en meer. Natuurlijk starten we met een glaasje bubbels van ons!

Om deel te nemen aan deze Kerstmarkt dien je voor minimaal 10 werknemers deze vorm van kerstgeschenk af te nemen. Wij zullen werken met munten ter waarde van €1,-. De minimale afname is €10,- per persoon.  De munten zullen vóór aanvang van de kerstmarkt bij je arriveren, zodat jullie je eigen gekozen waarde aan de werknemer kunnen bepalen.

Om dit idee een extra tintje te geven, om het jaar gezellig met het gehele bedrijf af te sluiten, kun je bij ons ook een exclusieve zaal en/of bar voor een toast of diner huren. Op zoek naar een ludieke activiteit? Wij hebben vier bowlingbanen die per baan of in zijn geheel afgehuurd kunnen worden. Voor meer informatie, vraag ons naar de mogelijkheden via: 

events@hotelgilzetilburg.nl / 0161-458900