Activiteitenagenda
kok-seizoensmenu

Aspergeseizoen

05 apr 2019 - 26 mei 2019

€ 38,50 p.p.

Gilze-Tilburg

Onze chef kok heeft voor het aspergeseizoen weer een aantal overheerlijke gerechten voor u weten te bereiden. Ook in de vorm van  een 3-gangenmenu vergrkijgbaar à € 38,50

VOORGERECHTEN

Salade gravlax
| verse zalm | witte asperges | tzatziki | kwartelei
€ 14,75

Trio van asperge | aspergesoep | gefrituurde asperge | vadouvan | gemarineerde asperge
€ 12,95

Aspergesoep
€ 6,95


HOOFDGERECHTEN

Van ’t Zandeinde kalfsbiefstuk | doperwtenpuree | asperges | bearnaisesaus
€ 27,50

Asperges à la Flamande | krieltjes | ambachtelijke gekookte achterham | gekookt eitje
€ 19,95

Gebakken zwaardvis | asperges | kreeftensaus
€ 25,50

Portie asperges te bestellen als bijgerecht
€ 8,50

NAGERECHTEN

Koffie compleet | zoete lekkernijen | klein borreltje
€ 7,15

Cheese cake | oreo | caramel | black Hawaii ijs
€ 9,50

Pavlova | bosvruchten | slagroom
€ 8,50

OOK VERKRIJGBAAR ALS 3-GANGEN KEUZEMENU VOOR € 38,50

Vooraf reserveren / T: 0161-454951

Tip: wilt u er echt een uitje van maken? Combineer uw culinaire avond dan met een overnachting op een van onze comfortabele kamers. Zie onderstaande arrangementen: