Kamer boeken bij Hotel Gilze - Tilburg

Onze gasten beoordelen ons met een

8,5
uit 21816 betrouwbare beoordelingen
high tea bij van der valk

High Tea by TOOS

iedere zaterdag en zondag

Geheel in Engelse traditite organiseren we iedere zaterdag en zondag de High Tea 'by TOOS', vernoemd naar mevrouw Toos van der Valk.

bowlen in de buurt van tilburg of breda

bowlen en borrelen bij van der valk

SpareTime Boutique Bowling & Events

NIEUW: Spare Time Boutique Bowling & Events ! Spare Time is de nieuwste faciliteit in Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg en kent vier ‘top of the line’ bowlingbanen, waarvan één hyperbaan. Zowel te boeken voor hotelgasten als niet-hotelgasten. 

uit eten gaan restaurant tilburg van der valk

Lunch, à la carte en live cooking

Kom genieten, reserveer een tafel!

Ons volledig vernieuwde, volledig gerestylde restaurant kent een veelzijdigheid aan 'culinaire highlights'. U kunt daarbij kiezen voor à la carte vanuit onze uitgebreide menukaart of voor een van de live cooking concepten in het eveneens nieuwe buffetrestaurant. Maak zelf uw  keuze en reserveer een tafeltje; wij heten u alvast van harte welkom!

idee voor moederdag

zondag 12 mei: Moederdag!

Verras mama op 12 mei!

Verras haar met een overheerlijke brunch op zondag 12 mei speciaal voor Moederdag of een heerlijk à la carte avondje. Wat dacht u ervan om het compleet te maken met één of meerdere overnachtingen in ons hotel? 

buiten wellness met luxe suites

A resort feeling ....

Wellnesstuin & wellness suites

"Brand New" is onze wellnesstuin met 15 aangrenzende luxe wellness kamers en wellness suites! Bekijk de mogelijkheden voor een heerlijk verblijf met een resort feeling, 365 dagen per jaar!

Kamers Valk Gilze Tilburg overnachten

Kamers

Overnachten bij Hotel Gilze-Tilburg

Kom heerlijk overnachten bij Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg. Grootste van de hotels Tilburg A58 en regio. U heeft keuze uit 227 hotelkamers, suites en appartementen in diverse luxecategorieën.

Vergaderen

business & pleasure

Vergaderen en feesten in het groen

Het hotel, strategisch in het groen gelegen tussen Tilburg en Breda, beschikt over 16 goed uitgeruste zalen. Voor zowel zakelijke als feestelijke events. Van vergadering, training, brainstorm sessies, product presentatie tot recepties, feesten en bruiloften. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden. 

Virtual tour van der valk gilze tilburg

Virtual Tour

Binnenkijken in ons hotel

Neem een virtueel kijkje in ons hotel. Van jacuzzi tot aan privé-bioscoop, onze suites zijn uniek. Bekijk alvast de kamers & suites, het restaurant, onze faciliteiten en meer. Een unieke kans om van tevoren het hotel te bekijken. Voor een compleet verzorgd verblijf bekijkt u onze arrangementen en uiteraard onze populaire Hotel & Efteling-arrangementen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten