Activiteitenagenda
live cooking lunch buffet

LIVE COOKING Lunchbuffet (ma-vr)

01 sep 2021 - 24 dec 2021

€ 19,50 p.p.

€ 12,50 per kind

Vanwege de regelgeving i.v.m. COVID-19, kunnen wij deze culinaire activiteit alléén ten behoeve van zakelijke groepen plaats laten vinden. Wij hopen u als individuele gast echter ook weer spoedig te mogen verwelkomen voor de lunchbuffetten; houd u onze website in de gaten!  In de tussentijd kunt u vanzelfsprekend al genieten van onze à la  catrte lunchgerechten!

Vanuit ons nieuwe buffetrestaurant verzorgen wij u vanaf 31 augustus, (maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 14.00) een heerlijk, uitgebreid live cooking lunchbuffet om onbegrensd van te genieten met vrienden, familie, collega’s of gewoon met z’n tweetjes.

Het lunchbuffet bestaat uit een grote diversiteit aan warme- en koude gerechten, waarbij onze koks verschillende daarvan live voor u bereiden. Het assortiment wisselt naar gelang de seizoenen. Te denken valt bijvoorbeeld aan diverse salades, luxe broodsoorten,  vlees- en visspecialiteiten, hors-d'oeuvres, streekproducten, zuivel, vers fruit en diverse andere lekkernijen; te veel om op te noemen. En natuurlijk zijn koffie/thee/melk en verschillende sappen inbegrepen!

 Gelieve het live cooking lunchbuffet vooraf te reserveren van ma-vr tussen 12.00 en 14.00h* 

*Incidenteel kan het voorkomen dat wij bij onvoldoende deelname, de keuze maken om het lunchbuffet niet plaats te laten vinden. Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u daarom om vooraf te reserveren.