Activiteitenagenda
live cooking lunch buffet

LIVE COOKING Lunchbuffet (ma-vr)

26 apr 2021 - 24 dec 2021

€ 19,50 p.p.

€ 12,50 per kind

Vanwege de nieuwe (tijdelijke) verstrengde maatregelen i.v.m. COVID-19, kunnen wij deze culinaire activiteit momenteel niet plaats laten vinden tot nader berichtgeving. Wij hopen u echter weer spoedig te mogen verwelkomen; houd u onze website in de gaten! 

Vanuit ons nieuwe buffetrestaurant verzorgen wij u vanaf 31 augustus, (maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 14.00) een heerlijk, uitgebreid live cooking lunchbuffet om onbegrensd van te genieten met vrienden, familie, collega’s of gewoon met z’n tweetjes.

Het lunchbuffet bestaat uit een grote diversiteit aan warme- en koude gerechten, waarbij onze koks verschillende daarvan live voor u bereiden. Het assortiment wisselt naar gelang de seizoenen. Te denken valt bijvoorbeeld aan diverse salades, luxe broodsoorten,  vlees- en visspecialiteiten, hors-d'oeuvres, streekproducten, zuivel, vers fruit en diverse andere lekkernijen; te veel om op te noemen. En natuurlijk zijn koffie/thee/melk en verschillende sappen inbegrepen!

 Gelieve het live cooking lunchbuffet vooraf te reserveren van ma-vr tussen 12.00 en 14.00h* 

*Incidenteel kan het voorkomen dat wij bij onvoldoende deelname, de keuze maken om het lunchbuffet niet plaats te laten vinden. Om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u daarom om vooraf te reserveren.